Parketin hionta, lakkaus ja sävytys Lahdesta

Jos parketti-, laminaatti- tai lautalattian pinta on rosoinen, kulunut tai ajan sävyttämä, on se mahdollista pelastaa kunnostamalla - parketin hionnalla, lakkauksella ja mahdollisesti lisäksi sävytyksellä - kuin uudeksi. Parketti Aakula Oy tekee lattioiden hionnat, lakkaukset ja sävytykset pitkän linjan osaamisella.

Parketin hionta

Parketti Aakula käyttää hiomatöissä asianmukaisia ja nykyaikaisia laitteita mahdollisimman tasaisen ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi. Mikäli lattiasi hionta voisi olla ajankohtainen toimenpide, ota yhteyttä ja keskustellaan kunnostusmahdollisuuksista!

Lakkaus

Asianmukaisen hionnan jälkeen Parketti Aakula lakkaa lattiasi uudenveroiseksi. Pintalakkaus ratkaisee parketin kestävyyden - sen saat Parketti Aakulalta aina taatusti laadukkaasti. Lakkaamme lattiat laadukkailla Kiilto-tuotteilla. Urheilutilojen lattioiden lakkaamiseen käytämme asianmukaisia Bona Sport lakkoja.

Sävytys

Parkettilattioiden sävytys sopii loistavasti tilanteisiin, joissa kulunut lattia on hiottu tasaisemmaksi tai lattia on vielä hyväkuntoinen, mutta asiakas toivoo lattialle uutta sävyä. Parketti Aakulalta saat tasaiset ja laadukkaat sävytykset lattioillesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Tutustu myös laminaatti- ja parkettiasennuspalveluumme!

Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Viesti

Kotitalousvähennys

Huomioi kotitalousvähennys.
Lue lisää!