Asiantunteva laminaatti- ja parkettiasennus Lahdesta

Parketti Aakula Oy tarjoaa asiakkailleen monipuoliset laminaatti- ja parkettiasennukset Lahdesta käsin Helsinkiin saakka. Meiltä parketinasennus hoituu huolellisesti ja asiantuntevasti aikatauluissa pysyen.

Parkettiasennus

Parketti Aakula hoitaa parkettiasennuksen yli 20 vuoden kokemuksella laadukkaita tekniikoita käyttäen. Kun jätät parkettiasennuksen ammattilaiselle, voit olla varma, että lattia kestää ja parkettiin uhrattu raha ei mene hukkaan. Asiantuntijamme neuvoo aina mielellään oikeanlaisen ja laadukkaan parketin hankinnassa.

Asennusjälkemme on luotettavaa ja huolellista, usean tahon arvostamaa. Olemme asentaneet mm. Pietarissa konsulaatin lattiat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vinyyliparketti

Vinyyliparketti on usein perinteistä parkettia kestävämpi ratkaisu kovaan kulutukseen. Jalalle pehmeä ja hiljainen vinyylipinta sopii niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Asennamme vinyyliparketit samalla ammattitaidolla kuin perinteiset parketitkin.

Massiiviparketti

Parketti Aakula asentaa myös massiiviparketit, jotka eroavat perinteisestä lautaparketista siinä, että ovat samaa laadukasta puuta pinnalta pohjaan saakka. Asennuskuvioissa on monenlaisia vaihtoehtoja. Oikein asennettuna massiiviparketti on erittäin kestävä ja hyvin pitkäikäinen lattiavaihtoehto. Parketti Aakulasta saat paitsi osaavan massiiviparkettiasennuksen, myös hyvät ohjeet laadukkaan massiiviparketin hankintaan.

Laminaattiasennus

Laminaatti on hyvä ja oikein hoidettuna kestävä vaihtoehto perinteiselle parketille. Se on usein myös merkittävästi edullisempi, kuitenkin tyylikäs lattiaratkaisu. Parketti Aakula asentaa laminaatit laadukkaasti ja huolellisesti taaten laminaattilattian kestolle parhaan mahdollisen perustan.

Tutustu myös lattioiden kunnostuspalveluumme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Viesti

Kotitalousvähennys

Huomioi kotitalousvähennys.
Lue lisää!